Pastís de formatge


                                                                                                                                             Ingredients:

1 tarrina de "philadelphia" o formatge mascarpone
3 ous
60gr. de farina
190 gr. de sucre
 3 iogurts (preferiblement griegos però jo vaig usar iogurts naturals de vidre)

Elaboració:

Primerament introduirem els ous i el sucre a un bol i batrem amb l'ajuda de les barrines a una velocitat alta. No deixarem de batre fins que augmenti el volum i quedi d'un color clar.

Ara, és el moment d'afegir el formatge i mesclar però a menys velocitat fins que estigui ben incorporat a la mescla.
Afegirem els iogurts fins que estiguin ben incorporats a la mescla. I per últim la farina. (La farina la tamisarem amb un colador)
Batrem fins tenir una massa homogènia i sense grumolls.
El forn el pre-calentarem a 180ºC. Untarem el motlle amb mantega per evitar que no se'ns apegui el pastís i cap a dins del forn.
El tindrem durant 50 minuts a 180ºC i els 10 minuts últims li ficarem la posició de ventilador, sempre vigilant que no es cremi.
Per saber si està cuit podem clavar un escuradents, si surt net voldrà dir que està fet el nostre pastís de formatge.
Bon profit!

Comentaris