Pa


*Massa feta amb la panificadora

INGREDIENTS:




450 ml. Aigua

5 c.s. Oli d’oliva
2 1/2 c.c. Sal
760 gr. Farina especial per a pa ( farina de força )
2 1/2 c.c. llevadura de pa seca










ELABORACIÓ:

Ficar tots els ingredents a la cubeta de la panificadora seguint el següent ordre: l’aigua, l’oli d’oliva i la sal. A continuació, afegirem la farina i la llevadura seca. Es fica la cubeta a la màquina. Es selecciona el programa num.13.
Al finalitzar el programa ficarem farina damut la taula i treurem la masa de la panificadora. Farem 8 panets i els deixarem reposar fins que s’inflin aproximadament 1 hora tapats amb un drap a temperatura ambient.
Precalentarem el forn a 240 graus. Quan el forn estigui calent untarem els panets amb l’oli d’oliva. Els introduirem al forn amb un recipient amb aigua  per humidificar el forn. Els deixarem durant 25 minuts.
Quan els treurem els deixarem refredar damunt una rejilla

Comentaris