Arròs amb congre


La recepta que us deixo avui és una combinació de productes frescos provinents de la nostra mar amb arròs i el congre com a protagonista, aprofitant la captura d'aquesta espècie aquest cap de setmana.
I per saber-ne una mica més:
instagram: @carpavil5


Ingredients:
400gr. d'arròs
200gr de congre (part de la ventresca)
sipia
llangostins
escamarlans
almejes
4 tomàquets madurs
2 cabeces d'alls
oli verge d'oliva
sal
brou de peix
safrà

Elaboració:
  • Primerament, fer el brou de peix. Deixar bullir uns 30 minuts.
                                                 

  • Posar un raig d'oli verge d'oliva en una cassola de terrissa i fregir les dues cabeces d'alls sencers. Un cop daurats, pelar-los i picar-los en un morter amb una mica de sal. Reservar.

  • Amb el mateix oli que hem fregit les cabeces d'alls fregir el congre tallat a trossos, la sípia tallada, els llagostins i els escamarlans. Reservar.

  • Pelar i picar 2 alls i daurar al mateix oli que hem fregit la resta d'ingredients, afegir els tomàquets pelats i picats. Deixar fregir i afegir l'arròs, la picada, el peix i el marisc.

  • Afegir el brou ben calent. Quan arrenqui el bull, treure del foc i ficar dintre el forn uns 20 minuts a 220 graus. Fins que s'assequi el brou.

Bon profit!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada