Piruletes de xocolata



Els ingredients per fer unes 20 piruletes de xocolata són:



100 gr. xocolate negre

200 gr.de mel

200 gr. de sucre

el suc de mitja llimona

50 gr. de mantequilla





Elaboració: uns 20 min.    Cocció: uns 15 min.    

Calentar la mel.
Quan la mel comenci a bullir, afegir el sucre i mesclar bé
Deixar que bulli i agafi color daurat, sense deixar de remenar. Retirar l'olla del foc i afegir el suc de la llimona.
Trossejar el xocolata i la mantequilla.











Afegim la xocolata i la mantequilla i remenem fins que quedi un caramel de xocolata homogeni.
Ficar una làmina de silicona o paper vegetal damunt la taula de treball. Amb una cullera, fer els discs de les piruletes. Ficar un escuradents tal i com s'observa a la fotografia.

Deixar que es refredin aproximadament 1hora abans de treure les piruletes de la làmina o paper.

Es poden conservar durant una setmana en un lloc fresc i dintre un recipient tancat hermèticament.



Comentaris