Aquests deliciosos bombons els vaig descobrir al blog LA CUINA DE L'OLGA. Una recepta fàcil de realitzar i amb uns resultats excel·lents.
INGREDIENTS:
100gr. de massana
250gr. de botifarra de ceba
1 clara d'ou
100gr. ametlla en granet
oli verge d'oliva
ELABORACIÓ:
Primerament es pelen les massanes i es tallen a trossets ben petits.
Es prepara a una paella un bon rajolí d'oli verge d'oliva i estiren els trossets de poma.
Es salteja.
Es desfà la botifarra i s'introdueix a la paella amb la massana.
Un cop tot ben sofregit s'introdueix a la nevera durant uns 20 minuts.
Passat aquest temps, es fan boletes i s'introdueixen de nou a la nevera uns 20 minuts més.
Es prepara la clara de l'ou en un plat i les ametlles en granet a un altre.
Es passen les boles per la clara, primer, i per l'ametlla.
Precalentar el forn a 220º
Enfornar fins que les ametlles es daurin.
Bon profit!
Miriam.....són boníssims!!! I t'han quedat perfectes!!!
ResponEliminaPetonets!
Olga