
INGREDIENTS:
1 llobarro
1 llagosta
6 gambes
200gr. arròs
2 cebes morades
2 tomàquets
1 all porro
1 rama d'àpit
oli verge d'oliva
sal
pebre
un polsim orenga
ELABORACIÓ:
Es talla el cap al llobarro i es reserva per fer el caldo.
El llom es fa a filets i es reserva.
Primerament és fa el caldo
amb el cap del llobarro i les gambes.
Si posa un rajolí d'oli verge d'oliva, un polsim de sal i pebre.
A més a més de l'all porro i l'àpit.
Es deixa bullir aproximadament 30 minuts.
Es trosseja la ceba i es fica a daurar amb un bon rajolí d'oli verge d'oliva i la llagosta.
S'introdueix al sofrejit el tomàquet pelat i trossejat.
S'introdueix l'arròs i es barreja durant uns 2 minuts. S'afegeix el caldo, 3 vegades la quantitat de l'arròs. I per últim un polsim d'orenga i els filets de llobarro.
S'introdueix al forn durant 10-12 minuts a 200º - 215 º.
Quan s'hagi evaporat tot el caldo ja es pot treure del forn.
Ja es pot servir.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada