Les taules s'engalanen per donar pas a una cercavila de plats plens de menjar suculents, el dia de Nadal.
Amb aquesta recepta participo al meu primer Repte!
L'enllaç següent ens dirigeix a la comunitat "Cocineros de Mundo" organitzadora del repte.
INGREDIENTS:
(Per a 4 persones)
ELABORACIÓ:
1. Primerament buidem els pebrots i els reserven .
2. Trossegem la ceba i la pastanaga.
3. Fiquem l'oli a una paella i sofregim la ceba i la pastanaga fins que es dauri.
4. Afegim la carn picada, la sal i el pebre negre i sofregim.
5. Afegim l'arròs i ho remenem fins que quedi tot ben barrejat.
Sense apagar el foc.
6.Tirem l'aigua i les fulles de llorer. Deixem bullir durant uns 20 minuts.
7. Omplim els pebrots i els untem amb oli.
8. Els fiquem al forn precalentat durant 60 min. a 180º.
9. Ja els podem servir.
Bon Profit!
Uns pebrots farcits molt bons guapa! Una abraçada i que passis molt bon Nadal amb la gent que estimes! Petons!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Gracies Pilar😊. També et desitjo molts bons Nadals! Petons.
ResponElimina