Pa de pessic
INGREDIENTS:
- 6 ous
- 200gr. de farina
- 200 gr. de sucre
- 1 culleradeta de royal
- una pizca de sal
- aroma de vainilla
ELABORACIÓ:
Primerament es ficarà a precalentar el forn a 180º. Es necessitaran 2 bols, un serveix per ficar-hi les yemes dels ous i a l'altre les clares. S'introdueix pràcticament tot el sucre al bol on estan les yemes ( reservem 3 o 4 cullerades de sucre). Es bat fins que quedi una crema blanca, augmentada i esponjosa. El següent pas és muntar les clares a punt de neu amb una pizca de sal però tenir en comte de tirar el sucre que s'ha reservat quan estiguin a mig muntar. Es barreja el contingut dels dos bols i s'hi afegeix la farina, el royal i l'aroma de vainilla. Es barreja tot i s'introdueix al forn durant 30 minuts.
Es realment deliciós, esponjós, suau i dolcet.
ResponElimina:)
ResponElimina