Ingredients ( per a 2 persones):
- Costella de bou
- 3 patates
- 3 alls
- 1 ceba gran
- tomàquet
- pebre negre
- sal
- oli verge d'oliva
- farina
- aigua
Elaboració:
1. Salpebrar i enfarinar la costella de bou.
2. Ficar oli a la paella i fregir lleugerament ( tomba i tomba) la costella de bou i reservar dintre l'olla exprés.

3. Tallar a daus, salpebrar i enfarinar les patates.
4. Passar per la mateixa paella que s'ha daurat la carn, les patates (tomba i tomba) i reservar-les a l'olla exprés juntament amb la carn.
5. Trossejar la ceba, els alls i el tomàquet i amb el mateix oli que s'ha fregit la carn i les patates, es sofregeixen. Un cop ben daurat s'introdueix a l'olla exprés amb la resta d'ingredients.
6. Es tira aigua a cobrir a l'olla exprés on es tenen tots els ingredients ben barrejats.
7. Es deixa coure durant 30 minuts.
8. Bon Profit!


Que bo que ha d'estar aquest guisat! Me l'apunto! Un petó maca
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Hola Pilar :) Doncs te molt bon gust. Si el fas, segur que repeteixes! Petonets.
ResponElimina