Traductor

diumenge, 22 de març de 2015

Cigrons

Cigrons 

Els cigrons són llegums que ens aporten proteïnes al nostre organisme. A més a més,  són molt rics en calci, potassi i són una bona font de zinc, de seleni i de vitamina B.
També són rics en hidrats de carboni.
Son considerats bons per reduir el colesterol i per la seva alta aportació de ferro son bons per combatre l'anèmia.

Ingredients:

 1 ceba gran
3 alls
1 all porro
julivert
unes fulles d'àpit
unes fulles de llorer
1 pebrot verd
2 tomàquets madurs
2 pastanagues
4 patates
1 pot de cigrons
oli verge d'oliva
aigua

Elaboració:

1.  Trossejar la ceba, els alls, l'all porro i el julivert.





2.  Posar l'oli a la cassola i sofregir fins que comencin a daurar: la ceba, els alls, l'all porro i el julivert.


3. Tallar els pebrots i afegir-los a la cassola.


4.  Pelar els tomàquets i afegir-los a la cassola.


5.  Pelar i tallar les pastanagues i patates.


6.  Afegir les patates i pastanagues al sofregit i remenar per barrejar-ho bé.


7.  Afegir els cigrons i remenar.


8. Tirar l'aigua a cobrir juntament amb les fulles de l'àpit i les de llorer.


9. Es deixa bullir fins que es redueixi l'aigua.


10.  Bon profit!
 




2 comentaris:

  1. Mmmmm.....els cigrons, juntament amb les llenties, són els meus llegums preferits!!! Aquesta recepta teva és per llepar-se els dits, Miriam!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina