Desprès d'una tarda de pesca fructífera que millor que gaudir d'un bon peix fresc acompanyat d'arròs. A continuació us deixo la recepta però primer us penjo el video de com s'ha pescat la morena que he cuinat.
Instagram: @carpavil5
Ingredients:
400 gr. d'arròs
1 morena
1 ceba
2 tomàquets
sal
oli d'oliva
2 grans d'all
julivert
Elaboració:
- Tallar la morena en dues parts. D'una banda, la part de la ventresca fins al cap i d'altra banda la part de la cua.
- Agafar la part de la cua, aquesta part està repleta d'espines, per tant la utilitzarem per fer el brou. La fiquem a una cassola amb aigua i la fem bullir durant uns 30 minuts.
- Ficar una cassola amb oli al foc i ficar l'altra part de la morena prèviament salada. Un cop fregida la reservem.
- Al mateix oli, sofregir la ceba ben talladeta i el tomàquet.
- Un cop la ceba i el tomàquet estiguin sofregits afegir el brou, tirar l'arròs i deixar coure. Una estona abans de que acabi la cocció afegir la morena i salar al gust.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada