Traductor

dimarts, 24 de febrer de 2015

Coc de massana

Coc de massana

Ingredients:
▪ 4 ous.
▪ 1/4 de l. de llet.
▪ 250gr. de sucre.
▪ 1/4 de l. d'oli.
▪ 1 iogurt natural.
▪ 25gr. de llevadura.
▪ anissets.
▪ farina.
▪ 3 massanes.

Elaboració:

En un bol preferiblement de vidre es fiquen els ous i es baten fins que quedin a punt de neu. S'afegeix el sucre, l'oli, els anissets i el iogurt i es barreja tot ben barrejat.  Per últim s'introdueix la llevadura amb la farina i es barreja tot fins que quedi una massa homogènia.
Es prepara el motlle untat amb oli per evitar que s'apegui.  Es fica la massa. I pel damunt la massana tallada. 

Amb el forn precalentat a 150° s'introdueix el coc i es deixa coure fins que es dauri. Per comprovar que realment la massa està cuita es pot clavar un escuradents. Si aquest surt nét significa que està cuit i si pel contrari surt brut vol dir que s'ha de deixar coure una mica més.
Quan està ja cuit se li tira sucre pel damunt.

Bon profit!



2 comentaris:

  1. Mmmm......m'encanta el cóc de massana!
    Petons, Miriam!
    Olga

    ResponElimina
  2. :) És molt bo!!! A mi també m'agrada molt!!!
    Petonets.

    ResponElimina