El rap és un peix que es troba dintre del grup dels anomenats peixos blancs. Característic per
aportar proteïnes d'alt valor biològic, lípids i petites quantitats de vitamines i sals minerals.
Es recomanat en moltes dietes pel poc greix que té.
Ingredients (per a 4 persones):
- 8 cues de rap
- 4 patates
- una dotzena de llagostins
- sal
- aigua
- salsa de romesco
Ingredients per la salsa de romesco: Elaboració de la salsa de romesco:
- una dotzena d'ametlles Primerament fregim les dues llesques de pa.
- dues llesques de pa fregit Pelem la tomaca, trossegem els alls i les
- 3 alls ametlles. Fiquem tots els ingredients
- 1 tomaca per la picadora amb una pisca de colorant
- colorant (espècie) i una pisca de pimentó vermell picant.
- pimentó vermell picant (espècie) I ja tenim la salsa feta.
Elaboració:
Es sofregeix la salsa de romesco, quan es veu dorada s'afegeixen les patates que prèviament
s'hauran trossejat a daus i salat. Es barregen amb la salsa durant uns 2 minuts. El següent pas
és ficar aigua a cobrir de les patates (es tira un polsim de sal) i es remena. Quan arranca el
bull s'afegeixen les cues de rap prèviament salades i els llagostins. Es deixa coure fins que les
patates estan toves.
Un bon romesco, si senyora!
ResponEliminaBones, gràcies!!! :)
Elimina