Roses comestibles


                                     Ingredients:


                                                       

                                      Elaboració:


Per poder realitzar unes roses comestibles primer de tot s'ha de començar per la base, en la que, s'utilitza massa d'hojaldre. 
Primerament es divideix la massa amb 6 talls(tal i com s'observa a la fotografia).


Posteriorment, en un bol es barreja oli verge d'oliva i albahaca i amb l'ajuda d'un pinzell s'unta tota la massa, per un costat.


El següent pas és tallar els tomàquets i el carabassó a rodanxes i ficar-los damunt les tires d'hojaldre, tal i com s'observa a la fotografia.


S'embolica la tira d'hojaldre i  ja està feta la rosa.



A un bol es fica un ou, pebre i sal, tot ben barrejat per pintar les roses abans de ficar-les al forn.

S'introdueixen al forn precalentat a 180º durant uns 20-25 minuts aproximadament.
Es retiren del forn i es deixen refredar.


Ja es pot emplatar. Bon profit!



Comentaris