Saltejat de tardor


Ingredients

 


200 gr. de pasta
100 gr. espinacs
100 gr. de faves baby
3 alls
50 gr. de pernil serrà
1 taronja
un polsim d'herbes provençals en espècie
oli verge d'oliva
sal

Elaboració


1. Primerament s'ha de ficar la pasta a bullir amb aigua, un pessic de sal i un raig d'oli verge d'oliva. Aproximadament 10 minuts.



2. Es prepara l'oli per donar sabor al nostre plat.
 A una paella es fica un bon raig d'oli verge d'oliva, si tira l'espècie (les herbes provençals) i la pela d'una taronja.
Es va remenant.


3.  Es trossegen els tres alls i s'introdueixen a la paella. 
Treure la pell de taronja un com l'oli estigui llest.


4. S'afegeixen les favetes i es saltegen.



5. S'afegeixen els espinacs i el pernil serrà a trossets.
Es barreja fins que estiguin ben barrejats tots els ingredients.






6.  Per acabar s'introdueix la pasta bullida.




Bon Profit!



Comentaris