Pollastre amb llangostins

                    Ingredients principals                 
                                                            Pit de pollastre
                                                               Llangostins          

                           
Ingredients salsa:

Un polsim de pebre negre
                                                    Un polsim de pebre vermell                                                         1 ceba    
 4 claus 
  1 tomàquet
    la pell d'una taronja   
els caps dels llangostins
aigua  
 oli verge d'oliva  

Ingredients picada:


Elaboració:

1. Elaborar la salsa. Primerament pelar els llangostins i reservar els caps.


2. A una paella ficar un rajolí d'oli verge d'oliva amb els claus, el pebre negre i els caps dels llangostins, quan estan daurats tirar la ceba tallada a daus, el tomàquet trossejat, la pell de taronja i el pebre vermell. Passats 5 minuts tirar aigua a cobrir i deixar reduir durant 20 minuts aproximadament.


3. Triturar i passar la salsa resultant pel colador.


4. Elaborar la picada. Ficar tots els ingredients al morter i amb la massa picar-los tots. Quan està la picada feta barrejar-la amb la salsa.


5.  Salar el pit de pollastre i daurar-lo a foc lent.


6. Quan està pràcticament cuit s'afegeixen els llangostins.


7. Ja es pot servir.

Bon profit!
                            
     

Comentaris

  1. Hola Miriam!!!! Molt bona feina l'any de blogger!!!! Els plats son una delicatesen per al paladar. Jo els he probat tots i ni els Restaurants més bons poden igualar el bon treball que realitzes. Ànims i a per mes plats a taula!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carlos. Em fa feliç saber que t'agraden aquests menjars. Intento ficar totes les meves ganes per a què surtin ben bons. :D

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada