Ingredients principals:
Pit de pollastre
Llangostins
Llangostins
Ingredients salsa:
Un polsim de pebre negre
Un polsim de pebre vermell 1 ceba
4 claus
1 tomàquet
la pell d'una taronja
els caps dels llangostins
aigua
oli verge d'oliva
Ingredients picada:
Elaboració:
1. Elaborar la salsa. Primerament pelar els llangostins i reservar els caps.
2. A una paella ficar un rajolí d'oli verge d'oliva amb els claus, el pebre negre i els caps dels llangostins, quan estan daurats tirar la ceba tallada a daus, el tomàquet trossejat, la pell de taronja i el pebre vermell. Passats 5 minuts tirar aigua a cobrir i deixar reduir durant 20 minuts aproximadament.
3. Triturar i passar la salsa resultant pel colador.
4. Elaborar la picada. Ficar tots els ingredients al morter i amb la massa picar-los tots. Quan està la picada feta barrejar-la amb la salsa.
5. Salar el pit de pollastre i daurar-lo a foc lent.
6. Quan està pràcticament cuit s'afegeixen els llangostins.
7. Ja es pot servir.
Bon profit!
Hola Miriam!!!! Molt bona feina l'any de blogger!!!! Els plats son una delicatesen per al paladar. Jo els he probat tots i ni els Restaurants més bons poden igualar el bon treball que realitzes. Ànims i a per mes plats a taula!!!!
ResponEliminaGràcies Carlos. Em fa feliç saber que t'agraden aquests menjars. Intento ficar totes les meves ganes per a què surtin ben bons. :D
Elimina