Traductor

dimarts, 14 de juliol de 2015

Pollastre amb llangostins

Pollastre amb llangostins

                    Ingredients principals                 
                                                            Pit de pollastre

       Llangostins          
                           
Ingredients salsa:

Un polsim de pebre negre
                                                 Un polsim de pebre vermell                                                        1 ceba    
 4 claus 
  1 tomàquet
    la pell d'una taronja   
els caps dels llangostins
aigua  
 oli verge d'oliva  

Ingredients picada:


Elaboració:

1. Elaborar la salsa. Primerament pelar els llangostins i reservar els caps.


2. A una paella ficar un rajolí d'oli verge d'oliva amb els claus, el pebre negre i els caps dels llangostins, quan estan daurats tirar la ceba tallada a daus, el tomàquet trossejat, la pell de taronja i el pebre vermell. Passats 5 minuts tirar aigua a cobrir i deixar reduir durant 20 minuts aproximadament.


3. Triturar i passar la salsa resultant pel colador.


4. Elaborar la picada. Ficar tots els ingredients al morter i amb la massa picar-los tots. Quan està la picada feta barrejar-la amb la salsa.


5.  Salar el pit de pollastre i daurar-lo a foc lent.


6. Quan està pràcticament cuit s'afegeixen els llangostins.


7. Ja es pot servir.


Bon profit!
                            
     

2 comentaris:

  1. Hola Miriam!!!! Molt bona feina l'any de blogger!!!! Els plats son una delicatesen per al paladar. Jo els he probat tots i ni els Restaurants més bons poden igualar el bon treball que realitzes. Ànims i a per mes plats a taula!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carlos. Em fa feliç saber que t'agraden aquests menjars. Intento ficar totes les meves ganes per a què surtin ben bons. :D

      Elimina