Costella de bou amb pinya

Ingredients per fer la salsa:       Ingredients per fer la pinya:

                            
Ingredients per fer la carn:


Elaboració:

Primerament es fica un rajolí d'oli verge d'oliva a una paella i amb la carn salpebrada i espolvorejada amb curry, es va daurant sense que es faci per dintre.


Quan estigui daurada es retira del foc i es fica al forn prèviament escalfat a uns 180º uns 45 minuts.



 Mentrestant amb la mateixa paella que s'ha fregit la carn es prepara la salsa que servirà per condimentar la carn als últims 20 minuts de cocció.
 S'introdueix el tomàquet prèviament pelat i trossejat juntament amb el sucre moreno, uns 90 cl. de reducció de vinagre i un polsim de curry.
Es va remenant fins que quedi una salsa espessa. I reservem.


El següent pas és preparar la pinya que acompanyarà la carn. Es talla la pinya a quarts i s'introdueix a la paella amb un rajolí d'oli verge d'oliva. Es deixa que es dauri una mica i és tira un raig de Ron, es deixa que s'evapori tot l'alcohol i és tiren uns trossets de codonyat. Es va remenant fins que es desfaci el codonyat i es deixa coure fins que la pinya agafi color. I reservem.


Quan faltin 20 minuts per a que finalitzi la cocció de la carn, s'unta amb la salsa que hem preparat. Es repeteix quan faltin 10 minuts per finalitzar la cocció.


Ja es pot emplatar.

Bon profit!

Comentaris