Pizza vegetal

La pizza és un dels plats típics de la gastronomia italiana però és coneguda arreu del món pel seu exquisit gust.És pot guarnir amb qualsevol ingredient. He aquí una vegetariana, per la quantitat i varietat de verdures que porta.


INGREDIENTS per la guarnició:






INGREDIENTS per a la massa:

150 o 200 gr. de farina
una cullerada sopera d'oli verge d'oliva
una pisca de sal
1sobre de llevadura royal
aigua

ELABORACIÓ:

Primerament es prepara la guarnició. Es trocejen els pebrots, la ceba i els rovellons. Es fiquen a una paella amb oli i es deixen fregir fins que adquereixen un color daurat.


Per preparar la massa es forma un volcà amb la farina. Al centre si fica l'oli i s'espolvoreja la farina amb una pisca de sal. Es fica en un got d'aigua, aigua tebia i s'hi aboca la llevadura. El seguent pas és afegir l'aigua a la farina i amassar.


Deixar reposar la massa com a mínim una hora tapada amb un drap de cuina.


Passat el temps suficient de repòs, s'aplana la massa, amb l'ajuda del corró, fins que quedi una superficie plana i molt fina.



Es cobreix la massa amb els ingredient que ja estaran sofregits mes el formatge ratllat i per últim s'espolvoreja amb "oregano".
Es deixa coure al forn ja precalentat durant uns 15 min. aroximadament.
                   
  Bon profit!

Comentaris