Cigrons

Els cigrons són llegums que ens aporten proteïnes al nostre organisme. A més a més,  són molt rics en calci, potassi i són una bona font de zinc, de seleni i de vitamina B.
També són rics en hidrats de carboni.
Son considerats bons per reduir el colesterol i per la seva alta aportació de ferro son bons per combatre l'anèmia.

Ingredients:

 1 ceba gran
3 alls
1 all porro
julivert
unes fulles d'àpit
unes fulles de llorer
1 pebrot verd
2 tomàquets madurs
2 pastanagues
4 patates
1 pot de cigrons
oli verge d'oliva
aigua

Elaboració:

1.  Trossejar la ceba, els alls, l'all porro i el julivert.





2.  Posar l'oli a la cassola i sofregir fins que comencin a daurar: la ceba, els alls, l'all porro i el julivert.


3. Tallar els pebrots i afegir-los a la cassola.


4.  Pelar els tomàquets i afegir-los a la cassola.


5.  Pelar i tallar les pastanagues i patates.


6.  Afegir les patates i pastanagues al sofregit i remenar per barrejar-ho bé.


7.  Afegir els cigrons i remenar.


8. Tirar l'aigua a cobrir juntament amb les fulles de l'àpit i les de llorer.


9. Es deixa bullir fins que es redueixi l'aigua.


10.  Bon profit!





Comentaris

  1. Mmmmm.....els cigrons, juntament amb les llenties, són els meus llegums preferits!!! Aquesta recepta teva és per llepar-se els dits, Miriam!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada