Traductor

dissabte, 14 de febrer de 2015

Tallams en escabetx



Amb aquesta recepta participo al concurs del primer aniversari del bloc "Les receptes que m'agraden" patrocinat per Castey" 


* La recepta original extreta del blog "Les receptes que m'agraden" està feta amb verat, però com que tenia tallams, un peix de les mateixes característiques que el verat, de la mateixa família (peix blau), la recepeta la he realitzat amb tallams.

Tallams en escabetx



Ingredients:


4 talls de tallams 



4 pastanagues 

1 ceba grossa

un polsim de pebre negre en pols

2 fulles de llorer

1 cabeça d'alls sense pelar

1 cullerada de pebre vermell picant

200 ml de vi blanc

200 ml d'aigua

200 ml d'oli d'oliva verge extra

100 ml de vinagre de vi



Elaboració:



1. Trossejar i sofregir la ceba amb la meitat de l'oli d'oliva juntament amb tots els alls sense pelar fins que la ceba estigui transparent.



2. Afegir al sofregit la pastanaga tallada a rodanxes. I  deixar coure uns 10 minuts.


3.Passats els 10 min. afegir la resta d'ingredients i deixar que es coguin tots junts uns 10 minuts més a foc lent. 



4. Llavors s'aparta del foc i es ruixa amb unes gotes més de vinagre i es deixa que es refredi. 

5. Un cop fred es guarda a un recipient hermètic vigilant que el peix quedi totalment cobert per l'escabetx. 


Bon Profit!


2 comentaris:

  1. Mmmmmm....boníssima, Miriam!!! M'encanta el peix blau escabetxat!!!
    He enllaçat el teu bloc al meu!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Hola Olga! La veritat és que és molt bo, a mi també m'ha agradat. Gràcies per enllaçar el blog! :)
    Petonets!

    ResponElimina