Coc de massana
Ingredients:
▪ 4 ous.
▪ 1/4 de l. de llet.
▪ 250gr. de sucre.
▪ 1/4 de l. d'oli.
▪ 1 iogurt natural.
▪ 25gr. de llevadura.
▪ anissets.
▪ farina.
▪ 3 massanes.
Elaboració:
En un bol preferiblement de vidre es fiquen els ous i es baten fins que quedin a punt de neu. S'afegeix el sucre, l'oli, els anissets i el iogurt i es barreja tot ben barrejat. Per últim s'introdueix la llevadura amb la farina i es barreja tot fins que quedi una massa homogènia.
Es prepara el motlle untat amb oli per evitar que s'apegui. Es fica la massa. I pel damunt la massana tallada.
Amb el forn precalentat a 150° s'introdueix el coc i es deixa coure fins que es dauri. Per comprovar que realment la massa està cuita es pot clavar un escuradents. Si aquest surt nét significa que està cuit i si pel contrari surt brut vol dir que s'ha de deixar coure una mica més.
Quan està ja cuit se li tira sucre pel damunt.
Bon profit!
Mmmm......m'encanta el cóc de massana!
ResponEliminaPetons, Miriam!
Olga
:) És molt bo!!! A mi també m'agrada molt!!!
ResponEliminaPetonets.