Coc de massana

Coc de massana

Ingredients:
▪ 4 ous.
▪ 1/4 de l. de llet.

▪ 250gr. de sucre.

▪ 1/4 de l. d'oli.
▪ 1 iogurt natural.
▪ 25gr. de llevadura.
▪ anissets.
▪ farina.
▪ 3 massanes.

Elaboració:

En un bol preferiblement de vidre es fiquen els ous i es baten fins que quedin a punt de neu. S'afegeix el sucre, l'oli, els anissets i el iogurt i es barreja tot ben barrejat.  Per últim s'introdueix la llevadura amb la farina i es barreja tot fins que quedi una massa homogènia.
Es prepara el motlle untat amb oli per evitar que s'apegui.  Es fica la massa. I pel damunt la massana tallada. 

Amb el forn precalentat a 150° s'introdueix el coc i es deixa coure fins que es dauri. Per comprovar que realment la massa està cuita es pot clavar un escuradents. Si aquest surt nét significa que està cuit i si pel contrari surt brut vol dir que s'ha de deixar coure una mica més.

Quan està ja cuit se li tira sucre pel damunt.
Bon profit!



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada