Cuixes de pollastre farcides

Ingredients:





Un polsim de sal i pebre.
Una cabeça d'alls i 2 cebes.
Una copeta de vi ranci.
Una copeta de vermut.
Una bossa de 400 gr. de castanyes congelades.
Una bossa de 350 gr. de prunes sense os.
Dos fulles de lloré.
Dos rametes de farigola.
Dos rametes de romé.
Una bosseta de pinyons.
Una bosseta de nabius o panses.
Cuixes de pollastres.






Elaboració:


Les cuixes de pollastre que elaborarem han d'estar sense os, per tant, el primer pas és desossar-les. 
El segon pas és farcir les cuixes amb els pinyons i els nabius o panses. I les salpebrem. Amb una xarxeta les cubrim per evitar que s'obrin.

Fiquem a calentar oli en una cassola, quan aquest està ben calent es fiquen les cuixetes farcides i les herbes (lloré, farigola i romé). Les anem girant fins que es daurin per tots els costats.


Quan tenim les cuixes daurades hi afegim el vi ransi i el vermut.


Deixem que s'evaporin durant uns 5 minuts. Mentrestant, pelem els alls i tallem la ceba. Passat el temps mencionat ho incorporem.


Deixem coure i tirem les castanyes.



Passats uns 5 minuts hi tirem les prunes i

deixem 5 minuts més. 

Bon Profit!


Comentaris

  1. Hola, tenia invitats a casa i no sabia que preparar i se m'ha ocurrit entrar al teu blog i he agafat aquesta recepta. I he quedat super bé! Gràcies per la teva ajuda.

    ResponElimina
  2. Hola! Me'n alegro d'haver-te estat d'ajuda. I, gracies a tu, per seguir el blog.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada