INGREDIENTS per la massa:
300gr. de farina,
150gr. de mantequilla,
1 ou,
1got petit d'aigua,
Sal.
INGREDIENTS pel relleno:
200gr. de beicon,
2 sebes,
200gr de formatge ratllat,
1 got de llet,
1 brick petit d nata per cuinar,
4 ous,
Fines herbes,
Sal,
Oli verge d'oliva.
ELABORACIÓ de la massa:
Es barregen tots els ingredients i s'amassen. Amb un corro s'estira i es fica a un molde (s'ha de punxar amb una forquilla per evitar que puji). Es fica al forn a 200° durant uns 20 minuts.
ELABORACIÓ del relleno:
Primerament s'escalfa l'oli i es fregeixen les sebes. Un cop daurades si tira el beicon previament trossejat; es deixa daurar. Amb el foc apagat s'hi afegeix: el formatge ratllat, la llet, la nata, els ous, la sal i les fines herbes. Es remena tot ben remenat i es fica damunt la massa ja cuita. Es fica al forn durant 30 min. a uns 175°.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada