Traductor

diumenge, 23 de novembre de 2014

Quiche lorraine de beicon

Quiche lorraine de beicon

INGREDIENTS per la massa: 300gr. de farina, 150gr. de mantequilla, 1 ou, 1got petit d'aigua, Sal.
INGREDIENTS pel relleno: 200gr. de beicon, 2 sebes, 200gr de formatge ratllat, 1 got de llet, 1 brick petit d nata per cuinar, 4 ous, Fines herbes, Sal, Oli verge d'oliva.
ELABORACIÓ de la massa:
  Es barregen tots els ingredients i  s'amassen. Amb un corro s'estira i es fica a un molde (s'ha de punxar amb una forquilla per evitar que puji). Es fica al forn a 200° durant uns 20 minuts.

ELABORACIÓ del relleno:
  Primerament s'escalfa l'oli i es fregeixen les sebes. Un cop daurades si tira el beicon previament trossejat; es deixa daurar. Amb el foc apagat s'hi afegeix: el formatge ratllat, la llet, la nata, els ous, la sal i les fines herbes. Es remena tot ben remenat i es fica damunt la massa ja cuita. Es fica al forn durant 30 min. a uns 175°.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada