Traductor

dimecres, 8 d’octubre de 2014

Rovellons embotellats

Rovellons embotellats




La tardor ens aporta molts aliments que ens permeten fer una cuina bastant variada. Entre ells hi trobem els rovellons!Els trobem generalment als llocs on abunden els pins. Cal saber que els rovellons son uns dels fongs comestibles!Per poder tenir rovellons en èpoques de l'any que no se'n troben cal embotellar-los i d'aquesta manera es conserven  be.





INGREDIENTS:

Rovellons
1 cabessa d'alls
Fulles de llorer
Pebre
Sal
Aigua


ELABORACIÓ:

Primerament es tallen a trossos els rovellons i es possen a una olla a bullir amb sal durant uns minuts.



Es deixen refredar i s'embotellen juntament amb l'all, les fulles de llorer, el pebre i l'aigua en que s'han bullit.

Llavors es deixen durant 15 minuts aproximadament al bany maria.


I ja tenim rovellons per tot l'any!

2 comentaris:

  1. Molt bona idea, ara nomès em falten els rovellons!! Jejeje un petó bonica!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Gràcies :)
    Si tens l'ocació, a fer una volteta pel bosc!!! jijiji
    Petonets.

    ResponElimina