Considerat com a primer aliment i indispensable a les nostres taules, és el PA.
Fa pocs dies va ser el dia mundial del pa, en honor a aquest dia la recepta de com fer pa.
Ingredients:
250 gr. farina de força
15 gr de llevat de forner
100 ml d'aigua
un rajolí d'oli verge d'oliva
una pisca de sal
Elaboració:
Amassar tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia.
Amb la massa resultant fer una vola i deixar-la reposar tapada amb un drap de cuina durant una hora aproximadament, fins que dobli el seu estat inicial.
El següent pas es donar-li la forma a la massa. Pintar-la amb una mica d'oli i enfornar.
(El forn ha d'estar precalentat a 220º)
La cocció pot durar d'uns 45 min. a una hora.
Bon profit!
250 gr. farina de força
15 gr de llevat de forner
100 ml d'aigua
un rajolí d'oli verge d'oliva
una pisca de sal
Elaboració:
Amassar tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia.
Amb la massa resultant fer una vola i deixar-la reposar tapada amb un drap de cuina durant una hora aproximadament, fins que dobli el seu estat inicial.
El següent pas es donar-li la forma a la massa. Pintar-la amb una mica d'oli i enfornar.
(El forn ha d'estar precalentat a 220º)
La cocció pot durar d'uns 45 min. a una hora.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada