Escabetx de rovellons
amb pernil d'ànec
Un dels plats mes exquisits i fàcils de realitzar utilitzant aquest fong tant buscat a la tardor, el rovelló, és el que us presento a continuació.
Ingredients:
Elaboració:
1. Es tallen les sebes, els alls i les pastanagues a tires.
2. S'introdueixen juntament amb les fulles de llorer a la cassola .
3. Es deixa bullir amb oli verge d'oliva durant 1 hora aproximadament.
4. Quan hagi passat aquest temps s'afegeixen unes gotes de reducció de vinagre, un polsim de pebre i els rovellons.
Es deixa que fagin una mica de xup-xup i es para el foc.
Es deixa reposar una estona per a que s'acabin de coure els rovellons.
5. Ja es pot emplatar!!!
Quin aspecte mes delicios, no ho avia sentit mai, escabetx de rovellons, adoro l'escabetx i adoro els rovellons així que imagina com m'agradarà aquesta recepta, divina!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Hola pilar!
ResponEliminaVam anar a buscar rovellons i em vam agafar moooolts, i no sabia que fer amb tants i em vaig possar a buscar receptes i vaig trobar aquesta a la web de caçadors de bolets de TV3 i la vaig provar i sincerament, estaven molt bons.
Si tens l'ocació de fer-ho, pel que dius, t'agradarà molt!.
:)
ricos ricos, para probar.
ResponEliminaI tanto Pedro!!! Estan muy buenos!!!! gracias por seguir el blog.
Elimina