Traductor

dijous, 9 d’octubre de 2014

Escabetx de rovellons amb pernil d'ànec

 Escabetx de rovellons 

amb pernil d'ànec



Un dels plats mes exquisits i fàcils de realitzar utilitzant aquest fong tant buscat a la tardor, el rovelló, és el que us presento a continuació.








Ingredients:



Elaboració:

1.  Es tallen les sebes, els alls i les pastanagues a tires.
2. S'introdueixen juntament amb les fulles de llorer a la cassola .


3. Es deixa bullir amb oli verge d'oliva durant 1 hora aproximadament.


4. Quan hagi passat aquest temps s'afegeixen unes gotes de reducció de vinagre, un polsim de pebre i els rovellons.
Es deixa que fagin una mica de xup-xup i es para el foc. 
Es deixa reposar una estona per a que s'acabin de coure els rovellons.

5.  Ja es pot emplatar!!!

4 comentaris:

  1. Quin aspecte mes delicios, no ho avia sentit mai, escabetx de rovellons, adoro l'escabetx i adoro els rovellons així que imagina com m'agradarà aquesta recepta, divina!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Hola pilar!
    Vam anar a buscar rovellons i em vam agafar moooolts, i no sabia que fer amb tants i em vaig possar a buscar receptes i vaig trobar aquesta a la web de caçadors de bolets de TV3 i la vaig provar i sincerament, estaven molt bons.
    Si tens l'ocació de fer-ho, pel que dius, t'agradarà molt!.
    :)

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. I tanto Pedro!!! Estan muy buenos!!!! gracias por seguir el blog.

      Elimina