Dorada a la sal
La dorada és troba dintre del grup dels peixos blancs.
És rica amb vitamina E, per tant,
és considerat aliment beneficiari pel nostre sistema circulatori.
és considerat aliment beneficiari pel nostre sistema circulatori.
A més a més, de ser bo per la vista degut a la seva propietat antioxidant.
També es diu ,que ajuda a previndre la malaltia del Parkinson.
Com elaborar la dorada a la sal?
Aquest plat és un dels menjars més fàcils d'elaborar.
Els ingredients que es necessiten són: sal grossa i dorada.
Es fica a precalentar el forn a 160º.
Es prepara la dorada a una safata ben coberta de sal.
(Un detall a tenir en comte és que la dorada no ha d'estar escatada.)
S'introdueix al forn i es deixa uns 45 minuts.
Com servir-la?
Es retira tota la sal del damunt del peix.
Amb molta cura és treu la pell.
S'emplata i per últim un bon rajolí d'oli.
La dorada a la sal es un plato de lujo! Quieres creer que no lo he preparado nunca? Hay que ponerle remedio ya! Un beso guapa
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Hola Pilar! :)
EliminaEs un plato muy bueno i de fàcil elaboración, te aconsejo que si tienen la posibilidad de hacer-lo, que lo hagas!!!
Gràcias por seguir mi blog.
Besos.
Me encanta la formada y quieres creer que nunca la he cocinado a la sal ,tendré que probarla gracias por la receta.
ResponEliminaUn peto
Hola Raquel! :)
EliminaMe alegra que te gusta-se esta receta. prueba-la ya veras como repites!
Gracias por visitar mi blog.
Besos.