Traductor

dijous, 11 de setembre de 2014

Dorada a la sal

Dorada a la sal

La dorada és troba dintre del grup dels peixos blancs. 
És rica amb vitamina E, per tant, 
és considerat aliment beneficiari pel nostre sistema circulatori. 
A més a més, de ser bo per la vista degut a la seva propietat antioxidant.
També es diu ,que ajuda a previndre la malaltia del Parkinson.

Com elaborar la dorada a la sal?

Aquest plat és un  dels menjars més fàcils d'elaborar.
Els ingredients que es necessiten són: sal grossa i dorada.
Es fica a precalentar el forn a 160º.
Es prepara la dorada a una safata ben coberta de sal. 
(Un detall a tenir en comte és que la dorada no ha d'estar escatada.)
S'introdueix al forn i es deixa uns 45 minuts.

Com servir-la?

Es retira tota la sal del damunt del peix.
Amb molta cura és treu la pell.
S'emplata i per últim un bon rajolí d'oli.



4 comentaris:

  1. La dorada a la sal es un plato de lujo! Quieres creer que no lo he preparado nunca? Hay que ponerle remedio ya! Un beso guapa

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pilar! :)
      Es un plato muy bueno i de fàcil elaboración, te aconsejo que si tienen la posibilidad de hacer-lo, que lo hagas!!!
      Gràcias por seguir mi blog.
      Besos.

      Elimina
  2. Me encanta la formada y quieres creer que nunca la he cocinado a la sal ,tendré que probarla gracias por la receta.
    Un peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Raquel! :)
      Me alegra que te gusta-se esta receta. prueba-la ya veras como repites!
      Gracias por visitar mi blog.
      Besos.

      Elimina