Fa molts i molts anys que el xocolate endolça els paladars de grans i petits.
És ric amb vitamines i proteïnes.
S'utilitza en gran varietat de receptes culinàries.
Ingredients:
Elaboració:
Primerament es desfan les madalenes reduint-les amb pols.
La rajola de xocolate es ratlla tota.
Llavors, en un bol si barregen les madalenes, el xocolate, la llet condensada i el cointreau.
La massa resultat ha de permetre treballar-la per poder fer boles sense que s'apegui als dits.
I per finalitzar, es passen, les boles pel coco ratllat per decorar.
Molt bones aquestes trufes Miriam! D'aquelles coses que comences i no pares... Un petó
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Gràcies!!! Tens tota la raó, quan comences a menjar-ne ja no pots parar!!! :)
EliminaHola! he provat aquestes trufetes i la veritat és que un gust exquisit. Et felicito per aquest blog.
ResponEliminaHola! Me'n alegro que li hagin agradat! I gracies per seguir el blog!
ResponElimina