Traductor

dimarts, 12 d’agost de 2014

Pa de pessic

Pa de pessic


INGREDIENTS:

  • 6 ous
  • 200gr. de farina
  • 200 gr. de sucre
  • 1 culleradeta de royal
  • una pizca de sal
  • aroma de vainilla





ELABORACIÓ:


Primerament es ficarà a precalentar el forn a 180º. Es necessitaran 2 bols, un serveix per ficar-hi les yemes dels ous i a l'altre les clares. S'introdueix pràcticament tot el sucre al bol on estan les yemes ( reservem 3 o 4 cullerades de sucre). Es bat fins que quedi una crema blanca, augmentada i esponjosa. El següent pas és muntar les clares a punt de neu amb una pizca de sal però tenir en comte de tirar el sucre que s'ha reservat quan estiguin a mig muntar. Es barreja el contingut dels  dos bols i s'hi afegeix la farina, el royal i l'aroma de vainilla. Es barreja tot i s'introdueix al forn durant 30 minuts.

2 comentaris: