Iogurts

Iogurts


El iogurt, és un derivat de la llet. 
S'obté a partir de la fermentació d'aquesta.
És un aliment amb un alt nivell nutricional, el qual, 
es recomana menjar-ne un diàriament.
Així que, és important que a la nostra nevera no en facin falta mai. Per aquest motiu, aquí teniu una recepta ben senzilla per fer-ne.


Ingredients (per a 7 iogurts):


  • 1 iogurt natural (millor dels de vidre).
  • 7 cullerades ( de les de postre) de sucre.
  • 1 litre de llet sencera (aproximadament).


Preparació:


Es reparteix el iogurt natural entre els set potets, s'omplin de llet sencera ( es pot utilitzar desnatada o semi) i per últim es fica una cullerada de sucre a cadascun. Es remena fins que quedi ben desfet el iogurt i s'hagi dissolt el sucre. Per finalitzat s'introdueixen els pots a la iogurtera i es deixen fermentar aproximadament durant unes 12 hores.
Es poden consumir a temperatura ambient o de la nevera.


Comentaris

  1. Molt bon costum el fer el iogurt casolà!!! A casa nostra la iogurtera funciona totes les setmanes!!
    Petons, Miriam!
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada