Costella de bou (La recepta de la padrina)

Ingredients ( per a 2 persones):  

  • Costella de bou
  • 3 patates
  • 3 alls
  • 1 ceba gran
  • tomàquet
  • pebre negre
  • sal
  • oli verge d'oliva
  • farina
  • aigua

Elaboració:


1.  Salpebrar i enfarinar la costella de bou.


2.  Ficar oli a la paella i fregir lleugerament ( tomba i tomba) la costella de bou i reservar dintre l'olla exprés.



3.  Tallar a daus, salpebrar i enfarinar les patates.


 4. Passar per la mateixa paella que s'ha daurat la carn, les patates (tomba i tomba) i reservar-les a l'olla exprés juntament amb la carn.


 5.  Trossejar la ceba, els alls i el tomàquet i amb el mateix oli que s'ha fregit la carn i les patates, es sofregeixen. Un cop ben daurat s'introdueix a l'olla exprés amb la resta d'ingredients.


6. Es tira aigua a cobrir a l'olla exprés on es tenen tots els ingredients ben barrejats.


7.  Es deixa coure durant 30 minuts.


8. Bon Profit!


Comentaris

  1. Que bo que ha d'estar aquest guisat! Me l'apunto! Un petó maca

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Hola Pilar :) Doncs te molt bon gust. Si el fas, segur que repeteixes! Petonets.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada