Traductor

dijous, 28 d’agost de 2014

Costella de bou

Costella de bou 
( La recepta de la Padrina)


Ingredients ( per a 2 persones):  


  • Costella de bou
  • 3 patates
  • 3 alls
  • 1 ceba gran
  • tomàquet
  • pebre negre
  • sal
  • oli verge d'oliva
  • farina
  • aigua

Elaboració:


1.  Salpebrar i enfarinar la costella de bou.


2.  Ficar oli a la paella i fregir lleugerament ( tomba i tomba) la costella de bou i reservar dintre l'olla exprés.



3.  Tallar a daus, salpebrar i enfarinar les patates.


 4. Passar per la mateixa paella que s'ha daurat la carn, les patates (tomba i tomba) i reservar-les a l'olla exprés juntament amb la carn.


 5.  Trossejar la ceba, els alls i el tomàquet i amb el mateix oli que s'ha fregit la carn i les patates, es sofregeixen. Un cop ben daurat s'introdueix a l'olla exprés amb la resta d'ingredients.


6. Es tira aigua a cobrir a l'olla exprés on es tenen tots els ingredients ben barrejats.


7.  Es deixa coure durant 30 minuts.


8. Bon Profit!


2 comentaris:

  1. Que bo que ha d'estar aquest guisat! Me l'apunto! Un petó maca

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Hola Pilar :) Doncs te molt bon gust. Si el fas, segur que repeteixes! Petonets.

    ResponElimina