Traductor

dilluns, 28 de juliol de 2014

Tomàquets embotellats

Tomàquets embotellats




El tomàquet és un ingredient que s'utilitza molt a la dieta mediterrània. 
És considerat una font important de fibra, minerals i vitamines. 
I com que la majoria del seu pes és aigua, té un valor energètic baix.L'estiu, és l'estació de l'any que ajuda a que el cultiu dels tomàquets sigui propici, amb l'abundància de tomàquets és interessant saber com embotellar-los per poder tenir-ne tot l'any. 


Com es fa?


Elaboració:


Primerament es fica a bullir aigua, preferiblement a una olla gran, quan arranca el bull, s'hi fiquen els tomàquets que estirant escaldant-se 5 minuts, aquest procés ajuda a pelar-los millor. 

Es pelen i es fiquen a un bol on es trituraran ( també es poden deixar sencers, però alhora d'embotellar tenir en compte d'apretar-los). Els pots que s'utilitzaran han d'estar esterilitzats. 

Quan es tenen els pots plens es tanquen i és fiquen al bany maria durant 20 minuts (coberts d'aigua). Es deixen refredar a la mateixa aigua. 

I conserva finalitzada! 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada