Traductor

dimarts, 8 de juliol de 2014

Rap amb salsa de romesco

Rap amb salsa de romesco

El rap és un peix que es troba dintre del grup dels anomenats peixos blancs. Característic per 
aportar proteïnes d'alt valor biològic, lípids i petites quantitats de vitamines i sals minerals.
Es recomanat en moltes dietes pel poc greix que té.


Ingredients (per a 4 persones):

  • 8 cues de rap
  • 4 patates
  • una dotzena de llagostins
  • sal
  • aigua
  • salsa de romesco



Ingredients per la salsa de romesco:                 Elaboració de la salsa de romesco:

  • una dotzena d'ametlles                          Primerament fregim les dues llesques de pa.
  • dues llesques de pa fregit                         Pelem la tomaca, trossegem els alls i les 
  • 3 alls                                                            ametlles. Fiquem tots els ingredients
  • 1 tomaca                                                 per la picadora amb una pisca de colorant
  • colorant (espècie)                                      i una pisca de pimentó vermell picant.
  • pimentó vermell picant (espècie)                          I  ja tenim la salsa feta.

Elaboració:


Es sofregeix la salsa de romesco, quan es veu dorada s'afegeixen les patates que prèviament 

s'hauran trossejat a daus i salat. Es barregen amb la salsa durant uns 2 minuts. El següent pas

 és ficar aigua a cobrir de les patates (es tira un polsim de sal) i es remena. Quan arranca el 

bull s'afegeixen les cues de rap prèviament salades i els llagostins. Es deixa coure fins que les 

patates estan toves.




2 comentaris: