Canapès de l'Antuan
De fàcil elaboració, agradable al paladar i refrescant.
Tres pilars bàsics que ens ajuden a passar millor les altes temperatures de l'estiu.
Ingredients per a 12 canapès:
- 6 llesques de pa de motlle
- 6 fulles d'enciam
- maionesa
- 1 llauna de tonyina
- 3 talls de pernil dolç
- un tros de formatge brie
- 6 olives negres sense pinyol
Elaboració:
- Es tallen les llesques del pa de motlle amb quatre parts iguals.
- Es talla l'enciam a tires.
- Es tallen el pernil dolç i el formatge brie a quadrats a mida dels quadrats del pa de motlle.
- Es parteixen les olives pel mig.
- Es barreja l'enciam, la tonyina i la maionesa.
- S'unta el pa de motlle amb una mica de maionesa.
- Es fica la base del canapè, un quadrat de pa de motlle, al damunt es fica una mica de la barreja feta (enciam, tonyina i maionesa), es tapa amb un altre quadrat del pa de motlle, a continuació es fica el pernil dolç, el brie i per últim l'oliva.
Ara ja se com fer-los per a Xavi, jeje
ResponEliminajijiji Siiiiii...que li agraden mooolt :)
ResponElimina