Canapès de l'Antuan

Canapès de l'Antuan

De fàcil elaboració, agradable al paladar i refrescant. 
Tres pilars bàsics que ens ajuden a passar millor les altes temperatures de l'estiu. 


Ingredients per a 12 canapès:

  • 6 llesques de pa de motlle
  • 6 fulles d'enciam
  • maionesa
  • 1 llauna de tonyina
  • 3 talls de pernil dolç
  • un tros de formatge brie
  • 6 olives negres sense pinyol

Elaboració:

  1. Es tallen les llesques del  pa de motlle amb quatre parts iguals.
  2. Es talla l'enciam a tires.
  3. Es tallen el pernil dolç i el formatge brie a quadrats a mida dels quadrats del pa de motlle.
  4. Es parteixen les olives pel mig.
  5. Es barreja l'enciam, la tonyina i la maionesa.
  6. S'unta el pa de motlle amb una mica de maionesa.
  7. Es fica la base del canapè, un quadrat de pa de motlle, al damunt es fica una mica de la barreja feta (enciam, tonyina i maionesa), es tapa amb un altre quadrat del pa de motlle, a continuació es fica el pernil dolç, el brie i per últim l'oliva.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada